.... Правенето е в основата на живота и развитието ......

сряда, 21 декември 2011 г.

Свободни места в РК "Детски стъпки"


Родителски кооператив „Детски стъпки” търси нови членове

Родителски кооператив в района на кв. Красно село търси две дечица на възраст над 4 години, които да станат неразделна част от нашето голямо семейство.

Кои сме ние?

Ние сме група родители, избрали да бъдат близо до децата си и активно да участват в обучението и израстването им, осигурявайки им вдъхновяваща среда, спомагаща тяхното емоционално, интелектуално и личностно развитие.

От месец септември 2011 в родителски кооператив „Детски стъпки” ежедневно се смеят и творят 10 дечица на възраст 3,5-4,5 години, придружени и водени от двама учители и дежурен родител. Стараем се в нашата цветна и уютна „къща“ да цари весела и позитивна атмосфера, да се обръща индивидуално внимание на всяко дете, да се развиват личностните му качества и таланти, и всичко това - само и единствено чрез игра и много, много усмивки!

Работно време

Кооперативът приема деца сутрин от 8.30ч, а ги изпраща до 18.30ч. Съобразно с нуждата на новите членове, работното време е възможно да се увеличи.

Ангажираност на родителите

Веднъж седмично всеки родител дава дежурство в рамките на 5 астрономически часа (от 8.30ч до 13.30ч или от 13.30ч до 18.30ч), като подпомага дейността на учителките и обслужва децата според техните индивидуални нужди.

Храна

На ротационен принцип всеки родител готви веднъж на около две седмици. По една седмица в месеца две семейства дават дежурства по пазаруване на плодове, зеленчуци и следобедна закуска.

Учителки

За десетте деца се грижат две учителки, като на обяд двете се засичат. През цялото време учителките са придружени от дежурен родител.

Брой деца

Групата ни се състои от 10 деца, като предвид, че повечето са момченца, с приоритет за нас са момиченцата.

Колко струва?

Месечната такса е около 300 лева, като цената зависи от съвкупните разходи и броя на децата. Сумата покрива разноските ни за наем, режийни и заплати на учителките. Трудът, който полагаме за децата си, е изцяло доброволен.

Повече за нас:


За връзка с нас: