.... Правенето е в основата на живота и развитието ......

понеделник, 5 юли 2010 г.

Ри ри ра на Беглика

Ще участваме на Беглика фест тази година. Беглика Ри ри ра - фест като игра! :))
" Беглика Фест е изявлението ни за един възможен начин на живот, който ни мотивира да се стремим към отговорно потребление и минимизиране на екологичния ни отпечатък върху околната среда.
Беглика free fest съчетава творчество, спорт и природа, за да промотира въвеждането на многофункционално управление на природните ресурси в района на Беглика. Мисията на фестивала е да провокира съзнателното общуване с природата, отприщването на творческата енергия и себеизразяването; да спомага за натрупването и развиването на положителен заряд в обществото.
Беглика free fest е: най-вече опит за адекватно разбиране на човешкото общуване с природата, но и сцена за съвременна, качествена българска и балканска музика , платформа за творческо себеизразяване, обогатяване и естетическа наслада
в областта на: театъра, киното, визуалните изкуства, съвременния танц
Пространство за събиране на нов опит в общуването с природата: десетки работилници, презентации, спорт, игри"
Благодарим на Беглика фест за поканата, за вдъхновението и за това, което правят!
Атмосферата на фестивала е прекрасна - приятелство, свобода, творчество, природа, обмен на идеи и знания, апел към повече отговорност ...
Надяваме се и ние да допринесем с нещо хубаво за тазгодишния фест с положителната си енергия, като създадем кът за деца и родители, идеи и общуване.

Тази неделя (11.07) се събираме в Ри ри ра, за да обсъдим и творим нещата :) Ако се чувствате на тази вълна и имате някакви идеи да се присъедините с нещо - заповядйте.








Ако още не сте сигурни дали да посетите Беглика фест 2010, вижте още снимчици от предишните издания :) тук

и тук

и тук ...